Μαγική καθαριότητα που διαρκεί!

 
 
Βλέπουμε μόνο το 3% της σκόνης . Το υπόλοιπο 97% είναι αόρατο και αιωρείται.

Για μας, μαγική καθαριότητα που διαρκεί, σημαίνει ότι ένας χώρος που έχει καθαριστεί παραμένει έτσι, χωρίς σκόνη και βρωμιά. Επιπλέον, δεν αρκούμαστε μόνο στις επιφάνειες, αλλά με το DELPHIN καθαρίζουμε και τον αέρα που αναπνέουμε!

 

Μέχρι σήμερα, οι ηλεκτρικές σκούπες, τα ξεσκονόπανα, τα πανιά από μικρο-ίνες και οι απλές σκούπες ήταν τα εργαλεία της νοικοκυράς. Όταν καθαρίζετε και ο ήλιος λάμπει μέσα από τα παράθυρα σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι η σκόνη απλά μετακινείται στον αέρα και μετά από λίγο όλα είναι και πάλι σκονισμένα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα πατώματά σας. Ακόμη και αν σφουγγαρίζετε συχνά, οι αρμοί ανάμεσα στα πλακάκια γίνονται όλο και πιο βρώμικοι, γιατί κάθε φορά που σφουγγαρίζετε το νερό είναι όλο και πιο βρώμικο. Το δυσάρεστο αποτέλεσμα: Το νερό εξατμίζεται και η βρωμιά παραμένει.

 

Το DELPHIN, την ώρα που το χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε, συγχρόνως πλένει τον αέρα. Τα δάπεδά σας σκουπίζονται, σφουγγαρίζονται και στεγνώνονται με μια κίνηση. Το κάθε εκατοστό του δαπέδου σας καθαρίζεται με φρέσκο καθαρό νερό!

 

Το καθάρισμα γίνεται διασκεδαστικό με το DELPHIN. Και μπορείτε να καθαρίζετε σε πιο αραιή συχνοτητα.

 

Ζητήστε να δείτε τα λεπτομερή μας φυλλάδια σήμερα.